Usaha Berhasil

Kumpulan Puisi Sunda

|| || || 4 Comment
Kumpulan Puisi Sunda 2011 - Puisi Sunda Pilihan - Puisi Bahasa Sunda - Contoh Puisi Sunda


Ukur jadi kalangkang
Sajak IWAN M. Ridwan

Bulan ukur jadi kalangkang dina peuting ngabangingik, 
jadi tumbal dina réwuan juta lampu nu moncorong. 
Beureum, konéng ngagindingan kota, 
sawaréh lalumpatan di jalan-jalan patakonan. 
Ting garerung bari ting sérépét meupeus lamunan.